Info om Folac

Fick en kommentar igår av en tjej som undrade vad Folacprojektet var för något. Jag tycker att det är lite svårt att sätta ord på men jag ska försöka.
Nu i höstas fick alla elever på skolan veta att vi skulle vara med i ett projekt tillsammans med folkhögskolan i Arvika, i det projektet fick vi gå på massa olika föreläsningar och lyssna på intressanta människor.
Vi på målerilinjen fick välja ett av de tre temana att fördjupa oss i och redovisa det på ett skapande sätt kanske man kan säga. Alltså, vi fick ta ett foto, måla en målning, rita en teckning, göra en installation eller vad som helst som skulle representera temat vi hande valt.
Jag vet inte hur seriösa alla var med uppgiften men det var ganska jobbigt eftersom vad vi egentligen hade för lektion för veckan så skulle vi ha folacuppgiften i bakhuvudet så det var lite konstigt om man hade foto en vecka, måleri andra och någonting annat tredje veckan så det kändes som att man skulle göra något med Folac inom varje område fast man bara skulle göra en grej.
Jag vet inte om det här hjälpte någon att förstå vad det är för något men här är lappen som vi fick i början om vad som skulle hända inom Folac.

Förresten! Är det ingen som är bra på att designa bloggar?! Skulle behöva lite hjälp med det tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0